Контакт

Контакт Информации

Почитувани посетители, ви благодариме што не посетивте.
За сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Тел
+389 2 2795 425 | +389 70 272 999
Адреса
ул. 1523 бр 55, К. Вода,
1000, Скопје Македонија

Испратете Порака

logo-tekst.png

Најави се

Информатор

КОНТАКТ

+389 2 2795 425
+389 70 272 999
ул. 1523 бр 55, К. Вода,
1000, Скопје Македонија

Следете не

Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search