Proizvod1
Proizvod2
Proizvod3
Proizvod4
Proizvod5
Proizvod6
Proizvod7
Proizvod8

Противпожарна
област

Ние сме една од  првите приватни фирми регистрирани во Р. Македнонија од противпожарната област.  Започнавме во далечната 1991 год  и со сигурност можеме да кажеме дека сме една од  најуспешните компании за продажба и сервис на противпожарната опрема. Со искуство повеќе од 27 год во оваа област, со стручниот кадар, техничката опрема која ја поседуваме и  со огромната реферетна листа на задоволни клиенти можете да бидете сигурни дека соработката со нашата компанија ќе биде на професионално ниво.  Исто така ги исполнуваме сите законски норми односно овластување  за одржување, сервисирање и испитување на против пожарни апарати и опрема. Издадено од дирекција за заштита и спасување.  
Image
logo-tekst.png

Информатор

КОНТАКТ

+389 2 2795 425
+389 70 272 999
ул. 1523 бр 55, К. Вода,
1000, Скопје Македонија

Следете не

Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search